За нас

През 2009 г. Фирма ЕМКО навърши двадесет години. ЕМКО-Г е семейна фирма, създадена през 1989 г. Един от основателите е инж. Костадин Димитров, който към момента е мажоритарен собственик и управляващ директор на дружеството.

В търговския регистър ЕМКО-Г е вписана с основен предмет на дейност: производство на масивен паркет и профилни первази от дъб. Търговия с екзотични паркети, ламинат и др. подови настилки. Производствената фабрика е изградена в Крушевец, а Центрaлният офис на фирмата и търговските обекти са в централната част на Бургас. С годините ЕМКО-Г спечели доверието на клиентите, разви дистрибуторска мрежа в цяла България, а в последните години – работи чрез дилъри и в редица Европейски страни.

EMKO-Г е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост. Съорганизатор на сдружение “Паркетолог”. Съосновател на списание “Паркети”. Участия (директни и чрез диструбутори) на Пловдивския панаир и на Международна изложба “Мебел” в София. Инж. Костадин Димитров е член на УС на БсТПП.

Част от продукцията на ЕМКО-Г се изнася в Европа. Износът е директен или чрез местни дистрибутори, добре запознати с особеностите на конкретния пазар.

Екипът на ЕМКО-Г е комбинация от опитни специалисти и млади ентусиазирани хора. Фирмата инвестира сериозни средства в хората – повишаване на квалификацията, усвояване на нови занаяти и др.

Извършване на услуги:

За да удовлетвори търсенето на пазара фирма ЕМКО-Г предлага следните съпровождащи услуги:

– Mонтаж на ламиниран паркет;
– Монтаж PVC первази (посредством скоби, дюбел, винт);
– Монтаж лайсни;
– Монтаж на паркет (редене с лепене, циклене с цялостно фугиране, шлайфане, трикратно лакиране с междинно шлайфене, оперзавяване);

– Монтаж дървени, MDF, фурнировани и ПВЦ первази;
– Реновиране на масивен паркет
– Монтаж подложки от ПДЧ / OSB /MDF (посредстом дюбел и винт или лепене);
– Байцване “Една ръка”
– Монтаж на трислоен паркет

 

Уважаеми клиенти,

До 20.04.2020г. при закупуване на ДЪБОВ паркет/дюшеме ще ползвате допълнителна отстъпка от 5%.
– Плащане ще се извършва по банков път.
– Доставките – при първа възможност
или съобразно графиците на куриера