ЕМКО Г, производство и продажба на паркет: Barlinek, производител на трислоен паркет

Начало / Продукти / Barlinek

Производители


Естественият трислоен паркет Барлинек превъзхожда обикновеният паркет с това,че съчетава в себе си всички негови предимства от една страна,с лесният и бърз монтаж на плаващи подове.За полагането на Барлинек не е необходимо използвоне на лепила.Кръстато лепената конструкция и идеално профилираните съединения barclick значително ограничават възникването на фуги,което е чест недостатък на класическият масивен паркет.Повърхността на паркета Барлинек е фабрично покрита ссс 7 слоя лак чрез съвременна технология,благодарение на което подът е готов за експлоатация веднага след монтаж.

Не всяко дърво може да бъде положено на подово отопление. Въпреки това, благодарение на слоестата си структура, паркета Barlinek провежда топлината добре и може да се прилага успешно както на електрическа така и на водно подово отопление. Това  е едино от нейните предимства над твърди подови настилки от дърво. Паркет Barlinek може да бъде инсталиран върху подово отопление по два начина:

1.       в плаваща система

2.       чрез залепване към пода.

Климатът ни е истинско предизвикателство за пода. Съдържание на влага от натурално дърво ще е променливо в зависимост от времето навън. Поради тази причина, понякога традиционните дървени подове набъбват, скърцат или изсъхват причинявайки разделяне на отделните паркетини. Но не паркета Barlinek! Той е направен не от един, а три слоя от истинско дърво, подредени напречно един на друг. Напречното строителството намалява естествената опън и натиск от дърво, осигурява баланс между слоевете на дъските, и по този начин гарантира стабилността на пода, дори и при промяна на метеорологичните условия навън.

Паркет Barlinek не е един, а цели три слоя от истинско дърво. Технолигията на Barlinek -/подова настилка с слоеста структура/ осигурява стабилност на пода и дава възможност на силите на природата, за да бъдат укротени възможно най-ефективно. Тя е напълно подходящ за подово отопление.

Повърхностния слой - избрана европейска или екзотична дървесина, омаслени или лакирани.

Междинен  и долен слой - кръстосана конструкция от иглолистна дървесина.


 1 2 3 Следваща